Produkter

Ydelser & produkter

Et videoprodukt med familien i centrum

Videoportrætter kan bl.a. bruges til slægtssider, på hjemmesider, til dig selv, til et ældre familiemedlem eller hele din familie, som gave i forbindelse med fødselsdage, jubilæer eller andre mærkedage mm.

Du kan vælge at sætte fokus på én eller flere personer, ligesom der både kan arbejdes med jeres egne billeder samt professionelle optagelser foretaget af os.

Vi skræddersyr naturligvis de enkelte produkter efter individuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Familieportrætter: Formålet er at fange og bibeholde de vigtige familiehistorier, anekdoter og portrætter til et færdigklippet produkt, som kan fungere som eftermæle for enkelte familiemedlemmer eller for familien som samlet hele.

  • Individuelle portrætter: Fokus er samme som ovenfor, men her lægges vægt på et at skabe et eftermæle for et individuelt familiemedlems gennem fortællinger og anekdoter fra og om dennes liv.

  • Portrætter af familieejede virksomheder: Formålet er at belyse historien om virksomheden gennem dens grundlægger eller grundlæggere. At bevare historien, visionerne og de mål, der blev opnået, fortalt af grundlæggerne selv med henblik på at dokumentere disse for familie og/eller fremtidige ejere og medarbejdere. Fokus på virksomhedens særlige brand og kendetegn til potentielle kunder og klienter.